Tuinen in Kyoto en omgeving.

TranslAsian organiseert tuinreizen naar de oude Japanse hoofstad Kyoto. Het programma bestaat uit een selectie van bezoeken aan de volgende tempels (klik de naam aan voor details en foto's):

1. Tuinen bij tempels:
Chion-in, Chishaku-in, Daitoku-ji, Daiyu-in, Genko-an, Ginkaku-ji, Higashi Hongan-ji, Honen-in, Jakko-in, Josho-ji, Juko-in, Kinkaku-ji, Kiyomizu-dera, Koetsu-ji, Konchi-in, Myoshin-ji, Nanzen-ji, Nina-ji, Nishi Hongan-ji, Ryoan-ji, Saiho-ji, Sanzen-in, Seiryo-ji, Shisen-do, Shoden-ji, Shoren-in, Taizo-in, Tenryu-ji, To-ji, Tofuku-ji, Toji-in,

2. Japanse hof-tuinen:
Go Sho (Imperial Palace), Katsura Rikyu, Nijo-jo, Shugaku In Rikyu,

3. Tuinen bij shinto-shrines:
Heian-jingu, Kamigamo-jinja, Matsuno Taisha shrine, Shimogamo-jinja,

4. Privé-tuinen:
Murin An,

Natuurlijk is er (in het voorjaar) ook voldoende tijd om te genieten van de kersenbloesems (sakura) die dan in volle bloei staan. Als U 'uitgetuind' bent kunt U uiteraard de vele musea en andere culturele fasciliteiten bezoeken.
Deze reizen duren ongeveer 10 dagen, incusief een korte verplaatsing over het Japanse eiland Honshu.
Meer informatie volgt op deze pagina, maar U kunt ook nu al contact met ons opnemen

(gardens_txt.php)
Tuin van Imperial Villa Katsura Rikyu te Kyoto. De boom dient om het uitzicht te belemmeren, zodat de tuin een verrassing blijft...
(Alle foto's zijn genomen door Ger de Groot, het is niet toegestaan deze zonder zijn toestemming te gebruiken voor wat voor doel dan ook.)